top of page

Algemene informatie.

Hoe wij te werk gaan 

6DC6C228-8534-4D7F-96CA-29E1EFBCF853.PNG

Het  Proces 

Bij Dronepasje.nl gaan wij op verschilde wijze te werk

  • U kunt u ontwerp zelf maken in ons online ontwerp programma. in het programma staan al een aantal onderdelen voor u opgesteld dat scheelt u een hoop werk. Voor u gemak staan er ook divers mogelijke ontwerpen en logo's opgeslagen in het programma uiteraard kunt uw pas geheel persoonlijk maken door zelf u eigen onderdelen toe te voegen of te verwijderen. U kunt uw foto  en of  logo makkelijk toevoegen.

  • U kunt er ook voor kiezen dat wij het voor u maken door uw gegevens aan ons aanleveren en dan maken wij voor u een standaard pas zoals te zien in het voorbeeld. hierbij is het van belang om aan ons uw RDW gegevens te verstreken zoals uw exploitant nummer, Land, categorie, voor en achternaam en de geldig tot datum te vermelden eventueel u QR code, foto en of naw gegevens indien u pas verliest en dit op de achter zijde geprint wenst te hebben. uiteraard gaan wij zeer vertrouwelijk met u gegevens om deze worden niet opgeslagen en worden direct na productie vernietigd. 

free-shipping.png
72-724356_free-shipping-worldwide-free-shipping-worldwide-transparent-removebg-preview.png

Verzendinformatie

Indien u heeft gekozen voor gratis verzending dan word u bestelling per brievenbuspost verzonden. Bij brievenbuspost hoeft u niet thuis te zijn om de zending te ontvangen, want uw bestelling past simpelweg door de brievenbus.

Heeft u gekozen voor betaling met Paypal dan word u pakket Aangetekend verzonden u ontvangt dan een track and trace code U kunt natuurlijk ook kiezen voor een verzending met verzendbewijs 

Verzending naar het buitenland

Dronepasje.nl verzendt wereldwijd u bestelling gratis. De gratis verzending word per brievenbuspost verzonden u hoeft hier niet voor thuis te zijn 

Levertijd

Dronepasje.nl draagt iedere werkdag zendingen over aan TNT POST. Dit betekent als u op werkdagen voor 17:00 uur bestelt, u uw bestelling de volgende dag in huis hebt. 

Let op ! soms kan het voorkomen dat het iets langer duurt voor u zending u bereikt dit kan komen omdat u bestelling niet tijdig binnen is gekomen deze nog verwerkt dient te worden dan gaat hij de er op volgende dag mee met de post veel al heeft u bestelling de volgende dag al in huis.

Voor leveringen buiten Nederland geld een ander levertijd dit is afhankelijk van het land waar u woont. klik hier voor een indicatie van de leveringstijd 

ideal-logo-1.png
credit-card-mastercard-visa.jpeg
paypal-payment-logo.jpeg
mister-cash-bancontact-logo.jpeg
IBAN-overboeking-XXLdirect.png
download (1).png

Betallings informatie 

iDeal

Dronepasje.nl accepteert betalingen via iDEAL. Via dit betalingsplatform kunt u betalen met uw bankrekening via de vertrouwde omgeving van uw eigen bank. Via iDEAL kunt u betalen met uw bankrekening bij de volgende banken: Rabobank, ING, Knab, ABN Amro, SNS Bank, ASN Bank, Regio Bank, Triodos Bank, Moneyou, Van Lanschot Bankiers en Handelsbanken.

Creditcard

U kunt ook betalen met uw creditcard. Dronepasje.nl accepteert zowel Mastercard als VISA.

PayPal

Dronepasje.nl accepteert ook betalingen via PayPal. Via enkele klikken kunt u betalen via uw PayPal-rekening. Met PayPal bepaalt u zelf hoe u betaalt: met een creditcard, bankrekening of met uw PayPal-saldo.

MisterCash/Bankcontant

Voor Belgische klanten is het mogelijk om via MisterCash te betalen. MisterCash/Bancontact is de Belgische marktleider op gebied van elektronische betalingen. Belgische klanten die bankieren bij de volgende banken: FINTRO, Fortis, ING, Dexia, CBC, KBC, AXA en VDK Spaarbank kunnen gebruik maken van MisterCash/Bancontact.

Bankoverschrijving

Het is ook mogelijk om te betalen via bankoverschrijving. Wilt u gebruik maken van deze optie dan dient u simpelweg contact op te nemen met onze klantenservice om uw bestelling door te geven. U ontvangt vervolgens instructies voor een correcte bankoverschrijving.

Alle online betalingen verlopen via onze paymentprovider Multisafepay uit Amsterdam.

6DC6C228-8534-4D7F-96CA-29E1EFBCF853.PNG

Productie proces 

Ontwerp online
Wij hebben al veel onderdelen beschikbaar gemaakt die op de pas kunnen komen.
Deze onderdelen kunnen naar uw eigen wens worden aangepast door te verschuiven, verwijderen of toe te voegen.

  1. Kies onderaan deze pagina voor de knop “maak hier uw eigen ontwerp“

  2. Druk rechtsboven op de rode knop “voorbeeld” en kijk of alles naar wens is.

  3. Alles naar wens? Druk rechtsboven op “Akkoord“. Uw ontwerp is nu toegevoegd. U kunt het eventueel ook nog zelf downloaden als backup.

  4. Kies voor “In winkelmand” en rond het bestelproces af. Het gemaakte ontwerp wordt automatisch meegezonden met uw bestelling.

Het ontwerp kan op 1 of 2 zijden worden gemaakt.
Onderdelen van de voorzijde kunnen gekopieerd worden en op de achterzijde geplakt.
Kijk hier voor een uitgebreide uitleg voor dubbelzijdig ontwerpen.

Karify_schild-02.png

Beveiliging 

Dronepasje.nl bewaart geen gegevens welke voor de productie van het personaliseren van vliegbewijs ( vliegbewijs, pas ) Deze worden gelijk na productie Vernietigd en uit ons systeem verwijderd ! uw N.A.W gegevens worden zo lang als deze nodig bewaard om de doelen te realiseren en het afhandelen van u bestelling.

Landscape video 

Hier hebben wij een leuke video voor u geplaatst van een van een fantastic voorbeeld wat u zoal mogelijk met u drone kunt maken zo zijn er natuurlijk 1000de video's te vinden op youthube.com deze is met dank aan ... gemaakt en hebben wij mogen gebruiken op onze web site 

bottom of page